Feestelijke avond met interactieve AI workshop

Afgelopen donderdag 21 september hebben we met een opkomst van 65 mensen op het Nederlands Business Centrum genoten van een feestelijke gebeurtenis. Het avondprogramma vervolgde met een interactieve workshop georganiseerd door de NBCCB, onder leiding van Guy Clarysse.

Om te beginnen hebben de Nederlandse ambassadeur, zijne excellentie dhr Roel Nieuwenkamp en consul Erik de Haan een koninklijke onderscheiding uit mogen reiken aan Margriet H. van Dorp MBT. Voor voornamelijk haar inzet bij de Nederlandstalige Businessclub Costa Blanca. Daarnaast ook voor haar andere belangrijke sociaal maatschappelijke activiteiten aan het landelijke netwerk VrouwenZaken Spanje en de Jury van de Nederlandse Ondernemersprijs Spanje. Van harte gefeliciteerd Margriet, ga zo door! 🙌

Guy Clarysse vervolgde met een geweldige lezing en interactieve workshop over Artificial intelligence. Na afloop genoten we van heerlijke catering verzorgd door Bob Jager van Costa Blanca Party Service.

Op zoek naar een locatie voor jouw event?

Neem contact op.