Spaanse DroomCasa

Onze huurder Spaanse DroomCasa in de spotlights!

Graag zetten wij onze coworkers, de huurders van onze flexplekken in het zonnetje. Deze keer Spaanse DroomCasa: Michel Latuharhary en Marcel van Veldhuizen & Debby en Eric Vlasman.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren Nederlandse makelaar in Spanje? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Spaanse DroomCasa is uw ideale partner wanneer het gaat om de aankoop van een nieuwbouwwoning in Zuidoost-Spanje.

Met veel bevlogenheid en vanuit onze eigen ervaring gaan wij voor u aan de slag. Dankzij ons uitgebreide en professionele netwerk, expertise van de nieuwbouw woningmarkt en ons inlevingsvermogen lukt het om voor u een droomwoning te vinden. Wij begeleiden u tijdens het gehele aankooptraject persoonlijk, integer en in uw eigen taal. Onze uitgebreide service en begeleiding is geheel kosteloos.

Uw vertrouwen is bij ons in goede handen, met als resultaat een ‘Spaanse droomcasa’ waar u helemaal gelukkig van wordt!

Team Spaanse DroomCasa heeft één missie: u volledig ontzorgen van begin tot eind!

Spaanse DroomCasa is winnaar van de Luxury Lifestyle Awards 2023 en onderscheiden als beste makelaar in de regio Alicante. Wij zijn enorm trots op deze mooie bekroning voor onze uitstekende service, klantgerichte dienstverlening en specialisme.

In het najaar van 2022 was Spaanse DroomCasa te zien in de RTL realityserie ‘Hollandse Makelaars aan de Costa‘. De afleveringen zijn nog terug te zien op Videoland.

Op zoek naar een kantoorruimte of flexplek aan de Costa Blanca?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en eens langs te komen in ons Nederlands Business Centrum.