Bedrijven op het Nederlands Business Centrum

Marieke van den Boom
Euro Economics

Euro Economics is volledig gespecialiseerd in het begeleiden van buitenlandse bedrijven en buitenlandse particulieren in Spanje op fiscaal, juridisch en boekhoudkundig gebied.

Erik de Haan
Kompas Consulting

Kompas Consulting is een adviesbureau gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen van Nederlanders in Spanje. Kwaliteit door samenwerking van Nederlandse en Spaanse notaris.

Martijn Bressers
Bressers Law

Bressers Law is een internationaal geörienteerd advocatenkantoor met een sterke focus op Spanje. Het kantoor slaat een juridische brug tussen Nederland en Spanje.

Djordy Roijen
UniQ Projects

UniQ Projects is een bedrijf gespecialiseerd in bouwbegeleiding (project & construction management) dat onder andere bestaat uit architecten & ingenieurs.

Jean-Paul Klerks
NIE Number Fast

Wij helpen Europeanen met het verkrijgen van een NIE nummer. Zonder Spaanse nationaliteit heb je een NIE nummer nodig voor de aankoop/verkoop van een huis, huurcontract, arbeidscontract, het openen van een bankrekening, etc. Klanten machtigen ons zodat wij hun NIE nummer binnen één week kunnen aanvragen in Spanje. Dit scheelt hun een dure reis, tijd en rompslomp.

 Key West Real Estate

Wij zijn de lokale partner voor investeringen in Spaans onroerend goed aan de Costa Blanca. Wil je investeren in vastgoedprojecten of een (tweede) woning aan de Costa Blanca kopen? Dan ben je bij Key West Real Estate aan het juiste adres. Door meerdere disciplines in huis te hebben is Key West Real Estate in korte tijd een relatief bekende speler geworden op de Spaanse vastgoedmarkt. Met twee kantoren aan de Costa Blanca en een goed ontwikkeld netwerk zijn wij uitstekend in staat om onze relaties op de juiste manier te bedienen.

.

Ferry Stienstra
Voiped Telecom

Zakelijke telefonie en internet oplossingen.

Lizet Beks
Lets Meet Up

Ik regel het voor je! Gespecialiseerd in het management van projecten, marketing & communicatie en de organisatie van alles wat organisatie nodig heeft. Laten we elkaar (online) ontmoeten!

Stef ter Braak
IFAR

De grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar en hypotheekadviseur voor buitenlanders in Spanje.

Martijn Bakker
Luz del Faro

Luz Del Faro is een video productie bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van online video content. Door deze content wordt uw doelgroep geïnformeerd en gestimuleerd richting uw product of dienst. Wij verzorgen dit proces van begin tot eind. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

 Spaanse DroomCasa

Van harte welkom bij Spaanse DroomCasa, winnaar Luxury Lifestyle Awards 2023 en bekend van RTL realityserie ‘Hollandse Makelaars Aan De Costa’. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Spanje? Kom kennismaken met de prachtige en zonnige regio van Zuidoost-Spanje: de Costa Blanca en Costa Cálida. U bent meer dan van harte welkom!

 Nederlandstalige Businessclub Costa Blanca

Het Nederlands Business Centrum is Platina sponsor van de Nederlandstalige Businessclub Costa Blanca.

Javea Heights

Javea Heights heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van betaalbare energie zuinige woningen.

Brabant Business Media

In de wereld van Brabant Business Media draait alles om het stimuleren van zakelijk succes. Wij geloven in de kracht van samenwerking en kennisdeling om ondernemers te informeren, te stimuleren en te versterken. Spanje in Business , het Spaanse zusje, biedt een unieke kans aan Nederlandse bedrijven en bedrijven in Spanje om zaken te doen. Het platform biedt waardevolle exposure en nieuwe zakelijke kansen voor beide doelgroepen.

WeDoDigital Spain

WDD stelt vers bedrijven in staat betere beslissingen te nemen op basis van data. Met ons kunstmatige intelligentie platform met inzichten, voorspellingen en verbeteradviezen verminderen onze klanten verspilling en verhogen ze de efficiëntie en winst. WDD heeft haar hoofdkantoor in Noorwijk (Nederland), waar we met ons (data) team en consultants meer dan 100 AGF en Sierteeltbedrijven ondersteunen.

Ronald Verstappen
Sin Rodeos

Vooruitstrevende ondernemers worden door Sin Rodeos geholpen om de bedrijfsprocessen te automatiseren met bedrijfssoftware.