Bedrijven op het Nederlands Business Centrum

Marieke van den Boom
Euro Economics

Euro Economics is volledig gespecialiseerd in het begeleiden van buitenlandse bedrijven en buitenlandse particulieren in Spanje op fiscaal, juridisch en boekhoudkundig gebied.

Erik de Haan
Kompas Consulting

Kompas Consulting is een adviesbureau gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen van Nederlanders in Spanje. Kwaliteit door samenwerking van Nederlandse en Spaanse notaris.

Martijn Bressers
Bressers Law

Bressers Law is een internationaal geörienteerd advocatenkantoor met een sterke focus op Spanje. Het kantoor slaat een juridische brug tussen Nederland en Spanje.

Djordy Roijen
UniQ Projects

UniQ Projects is een bedrijf gespecialiseerd in bouwbegeleiding (project & construction management) dat onder andere bestaat uit architecten & ingenieurs.

Jean-Paul Klerks
NIE Number Fast

Wij helpen Europeanen met het verkrijgen van een NIE nummer. Zonder Spaanse nationaliteit heb je een NIE nummer nodig voor de aankoop/verkoop van een huis, huurcontract, arbeidscontract, het openen van een bankrekening, etc. Klanten machtigen ons zodat wij hun NIE nummer binnen één week kunnen aanvragen in Spanje. Dit scheelt hun een dure reis, tijd en rompslomp.

Ronald Verstappen
Sin Rodeos

Vooruitstrevende ondernemers worden door Sin Rodeos geholpen om de bedrijfsprocessen te automatiseren met bedrijfssoftware.

Ferry Stienstra
Voiped Telecom

Zakelijke telefonie en internet oplossingen.

Lizet Beks
Lets Meet Up

Ik regel het voor je! Gespecialiseerd in het management van projecten, marketing & communicatie en de organisatie van alles wat organisatie nodig heeft. Laten we elkaar (online) ontmoeten!

Stef ter Braak
IFAR

De grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar en hypotheekadviseur voor buitenlanders in Spanje.

Martijn Bakker
Luz del Faro

Luz Del Faro is een video productie bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van online video content. Door deze content wordt uw doelgroep geïnformeerd en gestimuleerd richting uw product of dienst. Wij verzorgen dit proces van begin tot eind. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Kaspar Huijsman
Hugo Investing

Hugo is een toegewijd team van professionals met passie voor beleggen. Wij zijn het team van het voormalige BinckBank Spanje, met samen meer dan 60 jaar ervaring in het bijstaan van particuliere beleggers. Tijdens onze jarenlange ervaring bij BinckBank & Saxo Bank hebben we bijgedragen aan de groei van een klein fin-tech bedrijf naar de onbetwiste marktleider voor online investeren in Nederland. Nu, na al 16 jaar beleggers in Spanje te hebben bijgestaan, is dat precies wat we blijven doen: de beste service voor beleggers bieden. Onder een andere naam: Hugo Investing.

Javea Heights

Javea Heights heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van betaalbare energie zuinige woningen.

Vevalaz S.L. is uw partner en specialist wanneer het gaat over coatings in de brede zin, dit zowel op commercieel als op producttechnisch vlak met focus op productontwikkeling, know how, innovatie en trade.

Vevalaz S.L. kan jarenlange industrie ervaring bieden met gepaste oplossingen voor al uw vragen of plannen zowel binnen Spanje, maar ook voor de internationale markten.

 

 Nederlandstalige Businessclub Costa Blanca

Het Nederlands Business Centrum is Platina sponsor van de Nederlandstalige Businessclub Costa Blanca.

 Key West Real Estate

Wij zijn de lokale partner voor investeringen in Spaans onroerend goed aan de Costa Blanca. Wil je investeren in vastgoedprojecten of een (tweede) woning aan de Costa Blanca kopen? Dan ben je bij Key West Real Estate aan het juiste adres. Door meerdere disciplines in huis te hebben is Key West Real Estate in korte tijd een relatief bekende speler geworden op de Spaanse vastgoedmarkt. Met twee kantoren aan de Costa Blanca en een goed ontwikkeld netwerk zijn wij uitstekend in staat om onze relaties op de juiste manier te bedienen.

.