Welkom Flower Power Energy Services!

Wij verwelkomen Clemens Buter, Sander Kemner en Marc Trines van Flower Power Energy Services als nieuwe huurders bij ons Nederlands Business Center.

Zij vertellen enthousiast over hun nieuwe kantoorruimte:

“Voor ons is deze locatie ideaal, met als kers op de taart dat het kantoorpand ook een schitterende tuin heeft waar wij onze zonvolgende Ecoplant kunnen demonstreren. Binnen een straal van 4 km hebben wij daarnaast een 5-tal verschillende types staan waardoor wij potentiële klanten makkelijk een rondleiding kunnen geven met het Nederlans Business Centrum als startpunt.

De Ecoplant is een zonvolgend zonnepaneelsysteem, met een uniek design in de vorm van een bloem, dat de positie van de zon volgt om de energieopbrengst te maximaliseren. Dit verhoogt de efficiëntie aanzienlijk in vergelijking met statische zonnepanelen. Het systeem biedt diverse voordelen, zoals het opladen van elektrische fietsen, auto’s, het voorzien in de energiebehoefte van huishoudens zonder ingewikkelde dakconstructies. Door het efficiëntere gebruik van zonne-energie draagt de Ecoplant bij aan een duurzamer energiebeheer en een lagere afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.”

🍀🌼 Veel succes met jullie prachtige Ecoplant zonnepaneelsysteem!

Meer weten over een Ecoplant zonnepaneelsysteem?

Neem contact op per e-mail: spain@ecoplant.solar