24 Juni | Bijeenkomst Nederlandstalige Businessclub Costa Blanca

Op donderdag 24 juni hebben we op het Nederlands Business Center een groot aantal leden en sponsors van de Nederlandstalige Businessclub Costa Blanca mogen verwelkomen 🇳🇱 🇧🇪 🇪🇸.


Het programma

In onze conferentiezaal hebben een aantal nieuwe leden van het NBCCB zich voorgesteld. Tevens heeft mevrouw Ana Vasbinder, directrice buitenlandse betrekkingen van Hospital Clinica Benidorm een presentatie gehouden. Ook Mart-Jan Rongen, chirurg en directeur was hierbij aanwezig.

Onlangs heeft het HCB als eerste privé ziekenhuis van de regio Valencia het wereldwijde meest prestigieuze internationale keurmerk voor kwaliteit en veiligheid in de zorg behaald: de Joint Commission International. Spanje kent in totaal zo’n 15 ziekenhuizen met deze accreditatie. Een topprestatie: van harte gefeliciteerd!


De barbecue

Aansluitend hebben we samen in de tuin bij het Nederlands Business Centrum genoten van een heerlijke barbecue. Verzorgd door Bob Jager van Costa Blanca Party Services. Met volop netwerkmogelijkheden. We hebben genoten van de heerlijk rustige en inspirerende omgeving.

 

Faciliteiten Nederlands Business Centrum
We kijken terug op een hele goede business middag en avond waarop ook alle faciliteiten van het Nederlands Business Centrum perfect tot hun recht zijn gekomen. Een zakelijke en representatieve locatie met een divers aanbod aan kantoorruimtes, vergaderunits, meeting rooms en een conferentieruimte.


Ben jij ook op zoek naar een nieuwe rustgevende en representatieve werkplek onder de zon?

Met flexibele mogelijkheden in het huren van een werkplek en toegang tot een groot Nederlandstalig netwerk? Neem contact met ons op via https://nbcspanje.nl/contact/