De voordelen van een rustgevende, inspirerende en groene werkomgeving.

Naast het hebben van een goede werkplek, een kantoorruimte met alle benodigde faciliteiten zoals glasvezel internet, vergader- en presentatieruimte, heeft de omgeving ook grote invloed op de motivatie, inspiratie en werklust. De omgeving bepaalt mede daarom de keuze om ergens wel of niet te vestigen met een bedrijf of een flexibele werkplek.

Bij ons in het Nederlands Business Centrum, bieden we naast de benodigde professionele faciliteiten ook een inspirerende en rustgevende werkplek. In onze tuin rondom ons pand kun je genieten van een pauze, van je lunch of een bespreking houden. Daarnaast zijn het strand en ook de binnenlanden met prachtige bergen op steenworp afstand.

Kom gerust eens een kijkje nemen om onze professionele faciliteiten en prachtige omgeving te ontdekken.