Wij verwelkomen onze nieuwe huurder Key West Real Estate!

Welkom Ricardo!

Met veel plezier verwelkomen wij Ricardo van Leur van Key West Real Estate als nieuwe huurder bij ons in het Nederlands Business Centrum!

Key West Real Estate is de lokale partner voor investeringen in Spaans onroerend goed aan de Costa Blanca. Wil je investeren in vastgoedprojecten of een (tweede) woning aan de Costa Blanca kopen? Dan ben je bij Key West Real Estate aan het juiste adres! Een bekende speler op de Spaanse vastgoedmarkt met meerdere disciplines in huis, 2 kantoren aan de Costa Blanca en een goed ontwikkeld netwerk.

Op zoek naar een werkplek?
Ben jij ook op zoek naar een nieuwe rustgevende werkplek onder de zon met een zakelijke en representatieve uitstraling binnen een Nederlandstalig netwerk? We bieden een ruim aanbod aan kantoorruimtes, co-working spaces, flexplekken, project ruimtes, vergaderunits, meeting rooms en een event ruimte.

Meer weten? Neem contact met ons op.