Brabant Business Media | Nieuwe flexplek huurder

Ook internationale vestiging van Brabant Business Media werkt flexibel vanuit Spanje

Even werken vanuit een andere locatie gewoon omdat het kan? Of om juist een stukje nieuwe markt aan te boren? Wat de reden ook is voor het werken vanuit een flexplek, belangrijk is dat je als ondernemer kunt werken in een professionele omgeving.

Wie vanuit Spanje wil werken doet er goed aan om eens te gaan kijken bij het Nederlands Business Centrum Spanje. Een professionele werkomgeving tussen Valencia en Allicante.

Rob Verdijk van Brabant Business Media international heeft een flexplek bij NBC. “Een prima uitvalsbasis voor mijn onderneming en daarmee ook privé. Ik kan mijn werk op een professionele wijze invullen en natuurlijk kan ik heerlijk genieten van al het goede wat Spanje te bieden heeft als de werkdag achter de rug is. Voor mij als ondernemer belangrijk omdat de groei van ons media platform op dit moment heel sterk is. We werken voor mooie en grote ondernemingen die in ons platform een ideaal instrument zien om te werken aan hun naamsbekendheid en profilering. Zo ook NBC dat op deze wijze ondernemers kan uitnodigen om werk en ontspanning eens een keer te combineren.”

Welkom Rob!

Op zoek naar een werkplek onder de zon?

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe rustgevende werkplek onder de zon met een zakelijke en representatieve uitstraling binnen een Nederlandstalig netwerk? We bieden een ruim aanbod aan kantoorruimtes, co-working spaces, flexplekken, project ruimtes, vergaderunits, meeting rooms en een event ruimte.

Meer weten? Neem contact met ons op.