****************

UITNODIGING

****************

Het NBC organiseert op 9 mei om 11.00 uur een lezing voor U
op de locatie van het Business Centrum.
Het thema is:  ‘Gezondheid’ én hoe je gezond kunt bijven.
De lezing wordt gegeven door Dr. Mart-Jan Rongen en Ada Stoppelenburg.
Ada zal zich focussen op Cholestorol en Bloeddruk.

Wij nodigen u uit om hierbij aanwezig te zijn en zo ook kennis
te maken met het business centrum.
Na afloop organiseren we speciaal voor U een catering.

Algemeen chirurg Dr. Mart-Jan Rongen, van Hospital Clinica Benidorm zal het onderwerp “Hoe gezond te bijven” behandelen.

Met als onderwerp de Bioresonantie techniek krijgt u tips om uw cholestorol en bloedruk laag te krijgen en/of te houden.
Bij de Bioresonantie techniek worden de trillingen, frequenties in het lichaam gemeten. Elke stof die wij kennen heeft een eigen, unieke frequentie. Elk orgaan heeft een unieke scala aan frequenties. En deze kun je meten.
Zo is bijvoorbeeld vast te stellen welke bacterie, schimmel of virus in uw lichaam zit! Maar dat is nog lang niet alles. Ook alle organen zijn door te meten. Neem bijvoorbeeld het hart, een afwijking wordt exact aangegeven in welk deel. Dit geldt voor alle organen! In het kort komt het hier op neer dat praktisch alles aantoonbaar is. U krijgt meteen uitslag, u weet gelijk waar u aan toe bent. Dus niet eerst weken lang wachten.
Hoe vaak gebeurt het niet dat u medicijnen die u krijgt niet aanslaan? Of dat het herstel maar niet wil vorderen? Vaak spelen dan onbekende oorzaken mee. Bioresonantie biedt dan uitkomst.
Daarnaast biedt de Bioresonantie de mogelijkheid tot harmonisering van de frequenties. Dit geeft een enorme ondersteuning bij genezing.
Ook ondersteund Bioresonantie bij het afvallen. De strijd met de stofwisseling, koolhydraten worden ondersteund door een speciaal programma, inc een  bodyscan en Personal Coaching van Ada Stoppelenburg.

Bioresonantie is een snelle en adequate methode om problemen in het lichaam op te sporen. Belangrijk hierbij is dat  er meestal in samenspraak met uw arts wordt gewerkt.
Inmiddels worden ook in Spanje patiënten door artsen naar Ada doorverwezen!
Een aantal ziektekosten verzekeringen vergoeden de kosten, afhankelijk van uw verzekering.
Practical la Medicina staat open voor iedereen die alles wil weten over zijn of haar gezondheid.