De: Marco de Groot [mailto:marco@gelita.nl]
Enviado el: miércoles, 03 de enero de 2018 12:29
Para: info@nbcspanje.com
Asunto: partner/importeur gezocht voor Spanje

Geachte heer/mevrouw,

Wij zijn 5 jaar geleden gestart met Gelita Italian drinks, onze achtergrond is de import/export/productie Italian f&b (Marimex BV ) dit doen we reeds 23 jaar.

Voor Gelita Italian drinks hebben wij poedermix recepturen ontwikkeld  voor ijskoffie, frozen yoghurt, sgroppino en frozen rosé welke te bereiden zijn middels slushmachines en/of blender.

Deze mixen produceren wij in Italie en zijn op basis van stevia, daarbij gluten en kleurstofvrij.

Inmiddels leveren wij dit aan ruim 400 klanten en kunnen tot onze afnemers rekenen o.a : Hema, NS stations, Heineken, Sligro, Autogrill, hotels, beachclubs, restaurants, etc.

Twee jaar geleden zijn wij tevens gestart met export, wij leveren inmiddels naar Belgie, Portugal, Polen, Antillen, Suriname en komende week gaat onze eerste zending naar  Zuid-Afrika.

Wij zien met name groeimogelijkheden in Spanje voor de ijskoffie, gezien het koffiegebruik en klimaat zijn wij overtuigd van een enorm potentieel.

We zijn nu op zoek naar een partij welke dit voor ons in Spanje wil gaan vermarkten, we bieden een compleet assortiment iced drinks met goede marges en verdienmodel, promotie ondersteuning etc.

Komende week staan wij op de Horecava, het zou een mooi moment kunnen zijn voor evt kennismaking met pro actieve ondernemers (M/V).

Voor een eerste indruk: www.gelita.nl

Alvast bedankt voor uw feedback.

Met vriendelijke groeten,