Steun de asielhonden van La Nucía voor slechts één euro per máánd. Een klein bedrag, waar je nog geen kop koffie voor kunt kopen. Maar met veel dierenliefhebbers die zich aanmelden kunnen we van vele steentjes maandelijks een mooi bedrag genereren voor de asieldieren.
Deze hebben uw steun hard nodig
Super veilig en de deelnemers en opgehaalde bedragen worden overzichtelijk weergegeven. Iedereen kan precies zien wat het behaalde resultaat is.
U kunt zich binnen één minuut aanmelden via deze link.

Seafirst Foundation

De oceaan is het grootste ecosysteem van onze planeet en van groot belang voor al het leven op aarde. De oceaan produceert meer zuurstof dan alle planten en bomen op het vasteland. De gezondheid van de oceaan wordt echter ernstig bedreigd door CO2 (verbranding van fossiele brandstoffen), chemische vervuiling (waaronder plastic) en overbevissing.

De bezieler van Sea First is Dos Winkel, oprichter en voorzitter. Sea First is werkzaam in België, Nederland en Spanje.

Sea First is een educatieve NGO, die op scholen, universiteiten en voor bedrijven en verenigingen (vaak Rotaries en Lion Clubs, evenals Business Clubs) lezingen geeft over de relatie tussen de verschillende problemen die de oceaan bedreigen. Ons leven hangt er letterlijk van af om de oceaan weer gezond te krijgen. Voor veel meer info: www.seafirst.nl