Co-working of flexwerken in het business centrum spanje

Flex working in het Business Centrum tijdens online VrouwenZaken event

Precies een week geleden werden alle flex plekken (of co-working spaces) in het Business Centrum ´bezet´ door een groepje van tien vrouwen die zijn aangesloten bij VrouwenZaken Spanje. Een jonge netwerkorganisatie voor Nederlandstalige vrouwen die wonen en werken in Spanje.

Connected vanuit heel Spanje

Oorsponkelijk zou de meeting met onderenemende vrouwen, live op 11 september 2020 plaatsvinden in Altea. Gezien de huidige situatie is het event verzet naar april 2021. Aangezien de ZakenVrouwen toch in verbinding wilden zijn én het Business Centrum in La Nucía minimaal tien flexplekken ter beschikking heeft- was de link gauw gelegd.

Het bleek een boeiende zoom meeting waaraan zo´n dertig vrouwen deelnamen. De Nederlandse dames belden vanuit heel Spanje in, van Madrid tot aan Barcelona, Noord Spanje en uiteraard ook aan de Costa del Sol en de Costa Blanca.

F*CK die onzekerheid

Gast spreekster Vrénelie Stadelmeier van She Consult voor Talent –en loopbaancoaching en onder andere auteur van de boeken ´F*CK die onzekerheid´en ´Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid´ gaf de online workshop.

De zoom sessie ging voor over het trainen van je mindset, is die fixed of juist op growth ingesteld? En vragen zoals ´Welke verwachtingen heb jij van jezelf´ en ´Waar komen die vandaan´ kwamen voorbij. Prikkelend en interessant. Dat beloofd wat voor het event volgend jaar.

Supersnelle internetverbinding

Op die dag is nogmaals de kracht van verbinding gevoeld. Juist in deze tijden zo belangrijk. Samenwerken, Corona proof uiteraard. Dat kan in het Business centrum. Wij hebben naast kantoren ook flex plekken, waarin we uiteraard hele ´flexible´ regelingen hebben. Benieuwd? Kom dan een en keer langs voor informatie of eens proef- flex werken in het centrum! Meld je dan hier aan 

Kantoor tuin