Kantoor in Spanje, flexwerken

Werken in Spanje én in een Hollandse sfeer? Dat kan!

Er is een grote trend gaande waarbij steeds meer mensen uit de standaard maatschappij willen en in het buitenland gaan wonen. Deze Corona periode draagt daar zeker aan bij. Het thuiswerken brengt ook in Spanje de nodige uitdagingen met zich mee.

Deze periode maakt ons meer bewust. We krijgen steeds meer behoefte aan zingeving. Ook worden we ons steeds bewuster om gezonder en vanuit ons hart te gaan leven. Er ontstaat minder behoefte aan werken op één plek. Vandaar reizen de digital nomads en is er een toenemende interesse van bedrijven om zich in een zonning klimaat te vestigen. Co-working of flexwerken wordt steeds meer populair.

Jouw flexibele werkplek onder de zon

Nu heeft de gemeente Benidorm onlangs aangegeven dat de Digital nomads ofwel digitale nomaden aankomende winter van harte welkom zijn en heeft er zelfs een slogan voor bedacht ‘Vivir en Benidorm; trabajar desde el paraíso’, of : ‘Leven in Benidorm; werken vanuit het paradijs’.

Kantoor in Spanje, werken in Spanje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Business Centrum ligt in La Nucía en biedt een rustige werkomgeving. Het pand ligt grenzend aan de gemeente Benidorm en excact tussen de grote steden Valencia en Alicante. Handig bereikbaar via de AP 7. Het dakterras heeft een breed uitzicht op de middellandse zee, omringd door bergen. De Costa Blanca is een perfecte winterbestemming. Er zijn in dit gebied gemiddeld meer dan 300 zon dagen per jaar.

Benidorm is volgens de burgemeester een corona-veilige bestemming en het is ook een ideale plaats om te werken. Daarbij richt hij zich hoofdzakelijk tot de nationale en internationale (buitenlandse) digitale nomaden die tijdelijk of voor langere duur met hun ‘digitale kantoor’ en/of werkzaamheden naar Benidorm kunnen komen, aldus Spanjevandaag.

Kom jij bij ons thuiswerken?

Co-working op het Business centrum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je het Corona thuiswerken beu en heb je even de behoefte om één dag of iets meer even weg van thuis te werken? Dat kan! Binnen ons concept zijn er en aantal mogelijkheden die bijdragen aan jouw nieuwe ´way of life´ onder de Spaanse zon. We zijn heel flexibel. En een Nederlandstalig netwerk is ook handig toch?

Kom gerust een keer proefwerken! Dan drinken we een koffie in onze kantoor tuin.

 

Werken in Spanje

Kortom, wil jij kantoor houden in offices met een zakelijke en representatieve uitstraling? Wij bieden kantoorruimten, co-working spaces, project ruimtes, vergaderunits en meeting rooms. Zelfs voor kleinschalige evens beschikken we over een event ruimte. ´Corona-proof´ uiteraard. Email info@nbcspanje.com of klik hier.