Prijsuitreiking De Nederlandse Ondernemers Prijs

Op 14 mei 2021 is bij ons in het Nederlands Business Centrum de bokaal en oorkonde uitgereikt aan Ferry Stienstra van Voiped in de categorie ‘Startende ondernemer’.

In 2020 is onder alle Nederlandse ondernemers in heel Spanje een competitie georganiseerd. Ferry is één van de 3 genomineerden binnen de categorie Startende ondernemer in Spanje in 2020. Een professionele jury met 5 ervaren managers heeft alle inzendingen en bedrijven beoordeeld. De concurrentie in deze categorie is enorm, dus een hele prestatie om deze prijs binnen te slepen!

Ferry maakt met Voiped een structurele groei door. Is een echte allrounder die in Spanje zijn eigen bedrijf ‘Voiped Telecom SLU’ heeft opgericht in oktober 2016. De werkwijze van Ferry opent vele business mogelijkheden. Klanten kunnen rekenen op maatwerk en een totaaloplossing, met daarbij 1 aanspreekpunt in diverse talen benaderbaar. Dat is voor de klant ideaal!

Met een scherp oog voor flexibiliteit, duurzaamheid en efficiëntie komt Ferry ver. Ook met medewerkers en installateurs die wonen en werken verspreid over Spanje gaat Ferry heel flexibel om. Zo krijgen zij zelf veel ruimte om het werk in te richten op de manier zoals zij zelf wensen.

Iemand met deze drive, inzet, kwaliteiten en passie voor zijn bedrijf verdiend deze prijs.

Wij feliciteren Ferry van harte met deze waardering!