Werken onder de Spaanse zon?

De pandemie heeft ervoor gezorgd dat meer en meer mensen vanuit thuis aan het werk zijn. Het is niet meer vanzelfsprekend dat medewerkers een vast bureau in een kantoorpand hebben. En de vraag is of het ooit nog wordt zoals het was. Men spreekt tegenwoordig ook wel van het ‘hybride werken’: een plek waar je af en toe eens naartoe kan voor overleg met collega’s of klanten, gecombineerd met een goed ingerichte thuiswerkplek.

Door deze trend worden nieuwe deuren geopend voor werknemers die graag eens verder kijken dan ‘thuis’. Want ‘thuiswerken’ kan ook vanuit het buitenland! Velen hebben het regenachtige en donkere Nederland al ingeruild voor een werkplek in een warmer en zonniger klimaat.

 

Zie jij het ook zitten om te werken onder de Spaanse zon? 🌞Grijp je kans!

Het Nederlands Businesscentrum biedt alles wat je nodig hebt om perfect je werk te kunnen doen op afstand:

  • Divers aanbod aan verschillende soorten kantoorruimtes, vergadermogelijkheden, presentatieruimte en flexplekken.
  • Top internetverbinding.
  • Representatief, professioneel pand en omgeving.
  • Rustgevende en inspirerende werkomgeving.
  • Nederlandstalig netwerk.

 

Meer weten?
Bekijk onze video voor een 1e indruk of neem contact op als je meer wil weten. Ander idee: laat je werkgever een berichtje sturen, we geven graag een digitale rondleiding ;).