Wij verwelkomen onze nieuwe huurder!

Welkom Djordy!
Met veel plezier verwelkomen wij Djordy Roijen van uniQ Projects als nieuwe huurder bij ons in het Nederlands Business Centrum!

UniQ Projects is een bedrijf gespecialiseerd in bouwbegeleiding (project & construction management) dat onder andere bestaat uit architecten & ingenieurs. Zij vertegenwoordigen de belangen van de klant bij nieuwbouw of verbouwing van een woning, houden direct toezicht op de kwaliteit van uitvoering en bewaken budget en de doorlooptijd. Je wordt begeleid door een Nederlandstalige architect die zorgt voor behartiging van je belangen, wensen en eisen.

Een TOP aanvulling op onze reeds bestaande huurders waardoor de diversiteit van specialismen, branches en de kracht van samenwerking en netwerken binnen ons Nederlands Business Centrum steeds beter tot z’n recht komt.

Op zoek naar een werkplek?
Ben jij ook op zoek naar een nieuwe rustgevende werkplek onder de zon met een zakelijke en representatieve uitstraling binnen een Nederlandstalig netwerk? We bieden een ruim aanbod aan kantoorruimtes, co-working spaces, flexplekken, project ruimtes, vergaderunits, meeting rooms en een event ruimte.

Meer weten? Neem contact met ons op.