Kijkje achter de schermen van de Saxo Bank: 30 oktober 2019

Op 30 oktober a.s. kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de Saxo bank tijdens de presentatie van BinckBank, in ons Business Centrum in La Nucía:

“De platformen van Saxo Bank zijn nèt even iets anders en wellicht zelfs uitgebreider dan die van BinckBank. Ze zien er niet alleen iets anders uit maar bieden ook andere mogelijkheden. Martin Totté geeft een uitgebreide demonstratie zodat u een duidelijk beeld krijgt van de handelssystemen van Saxo Bank. Na het seminar praten we nog wat na onder het genot van een hapje en een drankje.

Waarin is Saxo Bank anders?

  • Via de systemen van Saxo Bank kunt u in één order een complete optiestrategie inleggen
  • U kunt transactie signalen ontvangen die u kunnen inspireren tot het innemen van een positie in bijvoorbeeld een aandeel, een valuta of een index
  • Rechtstreeks handelen op internationale beurzen, bijvoorbeeld Hong Kong, Japan, Australië , China, Singapore en zelfs Zuid Afrika
  • Toegang tot maar liefst vier nieuwsproviders

Is dit seminar interessant voor u?
Als u graag uw mogelijkheden om te beleggen wilt uitbreiden kunt u via BinckBank een (aanvullende) rekening bij Saxo Bank openen. U krijgt dan toegang tot de handelsplatformen van Saxo Bank. Tijdens dit seminar leert u de fijne kneepjes van dit platform onder de knie te krijgen”.

Aanmelden kan hier.