Stef Ter Braak, officemanager IFAR La Nucía

IFAR: een razendsnel groeiende Verzekeringsmakelaar & Hypotheekadviseur in Spanje

In 15 jaar tijd is IFAR Barcelona uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar voor expats in Catalonië. IFAR Verzekeringen & Hypotheken heeft de ambitie om in de komende jaren uit te breiden door heel Spanje. Daarom zijn dit jaar óók hun deuren in ons Business Centrum in La Nucia geopend. Sinds 1 november heeft dit tweede kantoor van IFAR fulltime bezetting gekregen.

‘Klanten vinden het nu eenmaal fijn dat de adviseur ook bij hen op kantoor of thuis kan langskomen’, zegt Stef ter Braak (33), officemanager La Nucía.

Hij is speciaal hiervoor naar de regio verhuisd en heeft zin in zijn nieuwe uitdaging. ‘Omdat La Nucia erg centraal ligt, kan ik onze klanten van Valencia tot de regio Murcia veel beter bedienen’ vervolgt hij.Voor wie is IFAR nu precies?

IFAR richt zich naast particulieren ook op bedrijven. Doordat zij samenwerken met méér dan 20 vooraanstaande Spaanse verzekeraars is IFAR de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Hierdoor kan IFAR met veel lagere premies en betere dekkingen, verzekeringen aanbieden.

‘Doordat expats in Spanje verhoudingsgewijs veel minder schade melden, hebben wij ook speciale prijsafspraken kunnen maken bij de verzekeraars’, zegt Stef. ‘Daarnaast hebben wij een Nederlands-, Spaans- en Engelstalig sprekende backoffice voor schadeafhandelingen’.

Vragen?

Stef is zowel telefonisch als op afspraak beschikbaar om je te adviseren en om geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte te maken.
Hij is in jouw taal te bereiken via:

Telefoon: (+34) 654 11 66 72

Email: stef.terbraak@ifar.es

www.ifar.es

Bezoekadres:
Nederlands Business Centrum Spanje
Calle Benlliure 2,
03530 La Nucía (Alicante)