Binck Bank La Nucia

28 en 29 januari 2020: Binck Bank events in La Nucía

Ook in 2020 organiseert Binck Bank interessante events in ons Business Centrum in La Nucía. De eerste twee events staan gepland in de laatste week van januari.
Mocht u niet aanwezig kunnen zijn en toch op de hoogte willen blijven van de events die worden georganiseerd? Check onze website of social media dan regelmatig of kom gerust eens binnen voor een kopje koffie!

28 januari: Mini congres BinckBank en Grupo Xandra Seguros

Martin Totté van BinckBank, specialist op het gebied van beleggingen zal ‘Tips en trends voor 2020’  geven en vertellen wat er dit jaar te verwachten valt op het gebied van de beurs en de economie. Hij zal niet alleen de huidige trends signaleren maar zal ook met praktische voorbeelden duidelijk maken wat deze voor uw aandelenportefeuille kunnen betekenen. Met het huidige economische klimaat is dat voor steeds meer beleggers lastig te peilen:  de geopolitieke spanningen, de onverwachte acties van Trump, het beleid van de Centrale Bankiers, de handelsoorlog,… Belangrijk om weten is dat de inhoud van dit seminarie geschikt is voor zowel de onervaren als de ervaren belegger.

Vervolgens zal Sandra Vandekerckhove van Xandra Seguros het vooral hebben over het belang van een goede gezondheidsverzekering, zeker voor buitenlanders.

‘Het kiezen van de juiste ziektekostenverzekering in Spanje is niet simpel. Informeer u goed!’

Aanmelden kan hier.


29 januari: Gastlezing Hoogdividentbelegginge
n

Hoogdividendbeleggen is in Amerika de gewoonste zaak van de wereld. De Amerikaanse beurzen hebben een uitgebreid aanbod aan beleggingsinstrumenten waar particulieren graag gebruik van maken om bijvoorbeeld een potje op te bouwen voor hun pensioen of extra cash flow uit hun vermogen te halen. Zeker nu de spaarrente op nul staat is hoogdividendbeleggen een aantrekkelijk alternatief. En dat alternatief is niet alleen weggelegd voor Amerikanen, ook Europeanen kunnen vrijelijk op de Amerikaanse beurs beleggen.

BinckBank heeft Fred Hendriks, auteur van het boek ‘Beter beleggen dan de bank’ uitgenodigd een gastlezing te geven over de mogelijkheden die de Amerikaanse beurs biedt.

Fred Hendriks
De onderwerpen die aan bod komen
– wat is (hoog)dividendbeleggen
– waarom de Verenigde Staten?
– hoe begin ik en waar vind ik deze aandelen?

– de risico’s van hoogdividendbeleggen

Aanmelden kan hier.